Milieu


Hans Autoglans doet zijn best om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarvoor maken wij gebruik van verschillende technieken.
 

  1. Recycling van waswater: in grote tanks zijn permanent speciale bacteriën aan het werk die de verontreiniging in het waswater biologisch afbreken. Op die manier kunnen we maar liefst 85% van het water opnieuw gebruiken.
  2. Eco-shampoo: Hans Autoglans gebruikt speciale shampoo die biologisch afbreekbaar is en vrij van fosfaten. Tegelijkertijd is de shampoo supereffectief, we doen geen concessies aan kwaliteit.
  3. Deskundige afvoer: bij iedere wasbeurt, met de hand of machinaal, komt er slib en ander vuil los. Dat is ongeveer 125 ml, een standaard theekopje, per keer. Bij Hans Autoglans verdwijnt het slib niet in de grond. Wij vangen het op en laten het door een gespecialiseerd bedrijf afvoeren.

TIP van Hans!

Wist u dat voor een gemiddelde handmatige wasbeurt 750 liter nodig is? Bovendien verdwijnen afvalstoffen en shampoo bij ons niet in de grond. Wie kiest voor gemak, kiest dus ook voor het milieu!